Kisnána község HIVATALOS WEBOLDALA

FALUNAP 2018.09.29

A hűvös idő ellenére is sokan kilátogattak az idei falunapra, amelyet az egészség jegyében rendeztünk meg a Szent Imre Általános Iskola közreműködésének köszönhetően.

Volt egészségügyi szűrés, egészséges ételek kóstolója,zumba,aerobik és modern tánc. A gyerekeknek interaktív bábelőadás, 6 állomásos öko-játék, buborékfoci, óriás sakk, apródképzés és óriás buborék, a legkisebbeknek játszósarok.

A színpadon fellépett még a Nánai Sólymos Vitézek, Markazi Táncoslábú nagyik és a 3262 duó, valamint Jázmin néptánccsoport Domoszlóról. Este a Csízik-Koncsos duó húzta a talpalávalót.

Az egész napos jó hangulatról pedig Maksa Zoltán gondoskodott.

A nap hősei voltak a főzőverseny csapatai,akik közül külön is köszönjük azoknak,akik nem „csak” a zsűrinek, hanem a falu lakóinak is főztek! (Eszem-iszom Bt, Ép testben épp szülők, Daloskedvű nyugdíjasok, Kisnánai Mesevár Óvoda, Nánai Sólymos Vitézek,Urr-lak ,Vilcsi és csapata, Zsíroldók)

A vár rendezvénytermében „Egy napvirág szemű menyasszony s egy napsugár-lelkű legény” címmel régi esküvői fotókból nyílt időszaki kiállítás.

Kisnána Község Önkormányzata Nevében szeretném megköszönni mindenkinek, aki részese volt ennek a napnak!

Köszönjük a Falunap megrendezéséhez nyújtott támogatást: Alkuszné Jobbik Edit, Bordás Orsolya, Borsos Ferenc, DrinkBár, Galgóczy Doktor Bt, Jobbik Tamás és családja, Koncsos Borház, Lizák Ilona (Lizi),Mátra Turisztikai Közhasznú egyesület, Paulenkáné Lakatos Ilona, Pizza Faló, Zvaráné Molnár Mária

Paulenka László, polgármester