Kisnána község HIVATALOS WEBOLDALA

Lakossági Hulladékudvar, Gyöngyös

A Nyugat Hevesi Regionális Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társuláshoz tartozó  települések ingatlantulajdonosai részére

Hasznos tudnivalók:

Az NHSZ Gyöngyösi Hulladékkezelő Nonprofit Kft. által üzemeltetett hulladékudvar szolgáltatásainak igénybevételére az a magánszemély jogosult, aki hulladékszállítási szerződéssel rendelkezik, közszolgáltatási díjfizetési kötelezettségnek eleget tett (díjhátraléka nincs), és aki a személyazonosságát (hivatalos, fényképes igazolvánnyal) és lakcímét (a fényképes igazolvány adataival összhangban álló lakcímkártyával) hitelt érdemlően képes igazolni!

A lakossági hulladékudvar nyitvatartási rendje:

Cím: 3200 Gyöngyös, Kenyérgyár u. 19.
Hétfő: 8:00-17:00
Kedd: 8:00-17:00
Szerda: 8:00-17:00
Csütörtök: ZÁRVA
Péntek: 8:00-17:00
Szombat: 8:00-12:00
Vasárnap és Ünnepnapokon: ZÁRVA

A hulladékudvarban az alábbi anyagokat lehet elhelyezni

Nem veszélyes hulladékok:

Nem veszélyes hulladékok esetén 250 kg/év/ingatlan a díjmentesen behozható mennyiség, ezen felül térítési díj ellenében tudjuk fogadni.

Veszélyes hulladékok:

Veszélyes hulladékok esetén 100 kg/év/ingatlan a hulladékgyűjtő udvarban ingyenesen leadható mennyiség, ezen felül csak térítés ellenében tudunk fogadni.

Kérjük, hogy a hulladékátvétel esetleges szüneteléséről előzetesen honlapunkon (www.nhszgyongyos.hu), vagy ügyfélszolgálatunkon érdeklődni szíveskedjenek. Amennyiben a beszállított hulladék nincs szétválogatva, vagy a beszállító nem hajlandó szétválogatni, továbbá a hulladék nem lakossági eredetű és mennyiségű (veszélyes hulladék esetén is), úgy a hulladékudvar kezelő jogosult és köteles megtagadni a hulladék átvételét.  

Köszönjük Együttműködését!
NHSZ Észak-KOM Nonprofit Kft.