Kisnána község HIVATALOS WEBOLDALA

Polgármesteri köszöntő

Nagy szeretettel és tisztelettel köszöntöm Önt Dél-Mátra egyik csodálatos településének, Kisnánának a honlapján. Festői környezetben található községünk kellemes és nyugodt kikapcsolódást, pihenést nyújt az idelátogatóknak.

Megújuló internetes oldalunk kialakításánál szem előtt tartottuk, hogy a meglévő értékeink bemutatása mellett tájékoztatni tudjuk a község lakosságát, illetve a kedves érdeklődőt.

Virtuális látogatása során megismerkedhet településünk történelmi múltjával, értékeivel, tájékozódhat intézményeinkről, valamint azon eseményekről, érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak. Megtalálhatóak Kisnána Községi Önkormányzat működésére vonatkozó adatok, hírek, hirdetmények, nyomtatványok.

Meglévő értékeink, hagyományaink bemutatása mellett törekszünk arra, hogy friss információkkal is tájékoztassuk a helyi lakosokat és az érdeklődő kedves vendégeinket. Őszintén remélem, hogy weblapunk hozzájárul ahhoz, hogy az érdeklődők mindig a legaktuálisabb képet kapják községünkről, annak életét színesítő rendezvényeiről.

E rövid bevezető után bízom abban, hogy sikerült felkeltenünk érdeklődését honlapunk iránt és reméljük személyesen is üdvözölhetjük községünkben.

Paulenka László, polgármester

ASzakkör - Tudásunkkal kézenfogva